Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Absolventul

Detalii spectacol

Telefon
0248216647
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 zile si 7 ore
Apartine de
Teatrul Alexandru Davila
Vizualizari
598

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 martie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Absolventul


Este povestea tânărului Benjamin Braddock care, deși termină studiile cu cele mai înalte calificative și este apreciat de apropiați, are o stare interioară ce intră în conflict cu mediul social pe care îl cataloghează ca fiind grotesc. Pe fondul propriei nesiguranțe emoționale, Benjamin este sedus de doamna Robinson, soția partenerului de afaceri al tatălui său. Au împreună o aventură din care, în cele din urmă, Benjamin se retrage. Ulterior, tânărul absolvent se îndrăgostește chiar de fiica soților Robinson, Elaine. Abia din acest punct acțiunea își schimbă centrul de greutate și scoate în evidență alte laturi ale personajului principal care începe să emane siguranță și determinare. Pentru dragostea pe care o poartă domnișoarei Elaine Robinson, tânărul Benjamin devine autorul unor situații critice care îl îndepărtează de părinții săi și de soții Robinson.

Filtre spectacol

Perioada: Luna viitoare
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro