Pitesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Accesoriile sistemului de monitorizare gps fac camioanele mai inteligente

Accesoriile sistemului de monitorizare gps fac camioanele mai inteligente

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 saptamana
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
263

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Obtineti si mai multe functionalitati de la platforma de gestionare a flotei, cu accesorii pentru sistemul de monitorizare GPS, care va ofera mai mult control asupra vehiculelor si incarcaturii acestora. Aceste accesorii sunt doar cateva dintre imbunatatirile de eficienta pe care le puteti solicita daca furnizorului dumneavoastra de echipamente de localizare GPS este CargoTrack.

Aflati in timp real exact ce sofer se afla la volanul vehiculelor


Doriti sa va asigurati ca stiti cine va conduce vehiculele in orice moment?Instalati modulul de identificare sofer pe toate vehiculele din flota. Modulul de indentificare sofer este alcatuit dintr-o cheie si un cititor, iar angajatii isi scaneaza acreditarile si datele sunt transmise impreuna cu telematica vehiculului, astfel incat sa puteti asocia fiecare kilometru parcurs de un anumit sofer cu oricare dintre vehiculele flotei.

Pastrati controlul cu ajutorul modulului pentru identificare sofer

Pentru un control maxim al vehiculului, atasati modulul de indentificare pentru sofer la sistemul de monitorizare GPS. Acest modul va ofera posibilitatea de a dezactiva si activa de la distanta mecanismele de pornire ale vehiculului. Aveti posibilitatea sa setati un program automat pentru anumite ore de lucru sau sa il operati manual pentru situatii speciale, cum ar fi utilizarea autorizata in weekend sau dezactivarea unui vehicul furat sau pierdut. Cu ajutorul acestui modul de indentificare sofer, vehiculele din flota nu se vor mai deplasa niciodata fara aprobarea managerului de transport!

Pastrati produsele perisabile transportate in stare buna cu ajutorul senzorilor pentru monitorizare temperatura remorca


Marfurile sensibile la temperatura trebuie sa fie atent monitorizate pe parcursul transportului de catre flotele care livreaza acest tip de produse. Cu sistemul GPS CargoTrack pentru monitorizarea temperaturii din interiorul camioanelor si remorcilor frigorifice, primiti informatii in timp real despre temperatura la care sunt transportate produsele pe tot parcursul transportului.

Avertismentele si notificarile automate va ofera atentia de care aveti nevoie pentru a lua masuri corective inainte ca un transport sa fie compromis, ceea ce inseamna ca aveti posibilitatea sa livrati produsele in stare perfecta si la timp catre clientii dumneavoastra. Adaugand un sistem de monitorizare a temperaturii remorcii in solutia lor generala de gestionare a flotei, transportatorii de marfuri perisabile au posibilitatea sa reduca numarul de incarcaturi respinse, livrari intarziate si cereri de despagubire, toate acestea putand avea un impact semnificativ asupra veniturilor.

Cand un transportator accepta o sarcina, el accepta si responsabilitatea si raspunderea. Daca un expeditor nu poate dovedi ca intervalul adecvat de temperatura a fost mentinut cu meticulozitate pe tot parcursul transportului, un destinatar are motive intemeiate sa respinga incarcatura. Cu sistemele de monitorizare pentru remorcile frigorifice, soferii au un jurnal digital al datelor cu temperatura mentinuta pe traseu, care dovedeste siguranta si fiabilitatea marfurilor pe care le livreaza. Avand citiri de temperatura la cerere, inseamna ca soferii si companiile de transport de marfa au dovezile pe care trebuie sa le furnizeze destinatarului atunci cand incarcatura este livrata. Mai putine livrari respinse duc la venituri mai mari pentru companie.

Accesati acest link https://cargotrack.ro/sisteme-hardware-gps-accesorii/, pentru a afla mai multe despre accesoriile si sistemele de monitorizare GPS oferite de CargoTrack.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/