Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Apomar Consulting

Apomar

Detalii

Adresa
Pitesti, Intrarea Ion C. Bratianu, nr. 49
Telefon
0248220460, 0372783049
Fax
0248211343
Web
http://apomar.ro
Categorie
Consultanta in domeniul arhitecturii si design-ului
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
322

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Apomar Pitesti

Statii de epurare pentru vile, pensiuni, hale ind. APOMAR este o companie privata care va ofera atat produse pentru tratarea apelor uzate, monitorizare, masura si control, cat si serviciile adiacente pentru punerea in utilizare a acestor produse, servicii care se refera la proiectare, instalare si service.

Statii de epurare la preturi exceptionale pentru: Comunitati mici si mari; Proprietari de cartiere rezidentiale, incluzand atat case cat si blocuri; Hoteluri, campinguri si restaurante; Ferme, fabrici de bauturi; Abatoare si fabrici de procesare a carnii; Fabrici de lapte; Companii industriale; Tabere militare sau scolare.

Proiectare, instalare, service, mentenanta. Calitate inalta a apei tratate (cele mai stricte criterii din tarile UE si din Romania - NTPA 001, 002/2002). Costuri de investitie si de operare mai scazute in comparatie cu cei care folosesc fosele septice clasice. Complet fara miros. Permite refolosirea apelor tratate. Dimensiuni reduse. Durabilitate lunga. Convenabila si pentru functionare sezoniera. Elimina „vidanjorii".