Pitesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Clinica Dentara Victoria

Clinica Dentara Victoria

Detalii cabinet stomatologic

Adresa
Pitesti, Strada Negru Voda, nr. 4
Telefon
0348434436
Web
https://clinicavictoria.ro
Social links
Categorie
Cabinete stomatologice / Laboratoare dentare
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
241

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet stomatologic

Clinica Dentara Victoria Pitesti

Am construit o echipă de oameni dedicați și profesioniști în toate domeniile: recepție, asistente, tehnicieni dentari, medici radiologi și medici stomatologi. Fiecare medic este specializat pe o anumită ramură, astfel că vei beneficia de cea mai bună expertiză pe domeniul stomatologic de care ai nevoie. Punem tehnologia alături de un personal medical profesionist, pentru a crea viitorul stomatologiei și garanția calității pentru fiecare pacient, de aceea am investit în cea mai bună aparatură și cei mai buni profesioniști.

Viziunea noastră este să îți oferim servicii stomatologice de calitate superioară, de aceea am integrat un sistem stomatologic complet, ce conține radiologie, săli de chirurgie dentară, laborator de tehnică dentară, magazin de produse pentru igiena orală, consiliere și materiale pentru prevenție și informare, dar și cabinete stomatologice specializate pe fiecare ramură a stomatologiei.

Orar cabinet stomatologic

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/