Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cum te ajută un serviciu de repastilare carote să perforezi betonul fără noi investiții

Cum te ajută un serviciu de repastilare carote să perforezi betonul fără noi investiții

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
801

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Carota este un instrument deosebit de util în domeniul contrucțiilor civile și industriale, pentru a realiza găuri destinate instalațiilor și nu numai. Cu toate acestea, carotarea presupune o investiție destul de serioasă, pe care posibil să nu ne-o permitem în cazul în care carota cea veche se uzează prematur. Așadar, ce facem pentru a mări durata de viață a carotei fără să trebuiască să achiziționăm una noua? Rămâi alături de noi pentru a afla cum te poate ajuta serviciul de repastilare carote să perforezi betonul fără noi investiții.

Carota beton, instrumentul ideal pentru perforarea fara margini zdrentuite


Carota este un instrument nelipsit din șantiere. Constructorii o folosesc ori de câte ori au nevoie să perforeze cilindric betonul pentru introducerea instalațiilor electrice, de apă, pentru aer condiționat și centrale termice. Dezavantajul este că, în timp, calitatea segmenților diamantați este puternic afectată. Uzura lezează capacitatea segmenților de a realiza o tăietură optimă și precisă. În mod normal, în cazul în care carota se află în imposibilitatea de a mai găuri egal, aceasta trebuie înlocuită cu una nouă.

Cumpărarea unei carote noi poate implica unele costuri semnificative, care pot afecta bugetul constructorului. Pentru a evita achiziționarea unei carote noi de fiecare dată când se uzează, există opțiunea unui serviciu de întreținere a instrumentului, denumită repastilare carote. În cele ce urmează explicăm ce presupune această procedură și care sunt beneficiile de care te poți bucura dacă apelezi la întreținerea carotei.

Repastilare carote, solutia optima pentru durabilitatea carotei in timp


Îți dorești să îți păstrezi carota funcțională pentru un timp îndelungat? Soluția este să apelezi la un serviciu de întreținere a carotei, care poartă numele de repastilare. Deoarece segmenții diamantați sunt primele elemente care se uzează, repastilarea presupune scurtarea carotei până la punctul minim acceptat, îndepărtând astfel segmenții afectați. Următorul pas este înlocuirea părții deteriorate cu una nou-nouță, cu segmenți ascuțiți.

Acest procedeu se numește brazare și constă mai exact în lipirea segmentelor sub o temperatură foarte mare cu adaos de materiale metalice potrivite. Astfel, carota este acum capabilă să taie și cel mai puternic beton armat. Un instrument ascuțit corespunzător este inclus și în lucrări de construcții complexe și de mare anvergură, așa cum sunt autostrăzile și drumurile special destinate traficului cu utilaje cu gabarit depășit, podurile, platformele și picioarele de pod.

Repastilarea percepe costuri mult mai mici decât achiziționarea unui instrument nou. Mai mult, investiția este la jumătate! Pentru siguranța unui proiect dus la bun sfârșit, apelează la o firmă specializată în realizarea discurilor de beton și carotelor, care sunt capabile să ofere un serviciu calitativ de repastilare a carotei.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro