Pitesti

Distribuitor mancare pisici - Carpathians Pet Food

Distribuitor mancare pisici - Carpathians Pet Food

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
59

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Distribuitor mancare pisici

Alegerea unui distribuitor pentru hrana de animale pe care o comercializati in magazinul dvs poate vi se va parea o provocare. Asta daca nu ati aflat de Carpathians Pet Food. Carpathians Pet Food comercializeaza de mai bine de un an de zile, hrana pentru pisici, la cele mai bune preturi de pe piata.

Produsele (hrana uscata si umeda pentru pisici) sunt de calitate superioara, contin doar ingrediente de cea mai buna calitate, contin toti nutrientii de care animalele de companie au nevoie si se gaseste si in cantitate de 1,5 kg, 10kg respectiv 12 kg.

Pentru revanzatori, cabinetele veterinare, clinicile veterinare acest lucru este un bonus, deoarece apeland la acest distribuitor mancare pisici veti primi, pe langa toate informatiile nutritionale pentru fiecare produs in parte si mostre pentru a le putea oferi stapanilor de animale de companie, pentru a le incerca.

Toate review-urile primite de-a lungul timpului au fost unele de 5*, motiv pentru care, daca sunteti in cautare de hrana pentru pisici, in cantitate en gros, merita sa luati legatura cu ei.

Despre produse puteti afla si de pe site: carpathianspetfood.ro. sau le puteti solicita telefonic informatii. La fel si pentru oferta de pret, deoarece preturile existente pe site, sunt pentru cei care doresc sa cumpere 1-2 produse pentru acasa.

Carpathians Pet Food comercializeaza si hrana pentru caini, pe langa hrana pentru pisici. Departamentul care se ocupa de en gros este mereu disponibil pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Pitesti (Vezi pe harta)
  • 0770470210