Pitesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Dragoste si Progres

Dragoste si Progres

Detalii spectacol

Telefon
0248216647
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Apartine de
Teatrul Alexandru Davila
Vizualizari
401

Reprezentari

DataOraLocatie
Astazi 13 aprilie 202419:00
Vineri 26 aprilie 202419:00
Vineri 24 mai 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Dragoste si Progres


Întregul spectacol se petrece pe o scenă de teatru, atât la propriu, cât și la figurat. Cele șase personaje sunt deliciul acestei tragicomedii ce face trimitere la o perioadă în care fiecare domeniu de activitate era supervizat de un cenzor.

Textul scris de Bogdan Adrian Toma are în centrul său trei actori, un regizor, o scriitoare și un cenzor. Visul comun al artiștilor, de a face un spectacol cu care să plece în turneu în străinătate, depinde doar de decizia cenzorului care nu este deloc ușor de convins. Tot ce se întâmplă pe parcursul pregătirii spectacolului devine ,,o chestie de joc psihologic” în avanpremiera unei vizionări de la minister.

Înainte de apariția cenzorului există tot felul de controverse între regizor și scriitoare, între regizor și actori, între scriitoare și actori. Fiecare dintre personaje încearcă să condimenteze jocul scenic impunându-și personalitatea și convingerile.

Cenzorul însă dă peste cap toate aceste convingeri și impune, încă de la început, schimbarea textului și, implicit, a titlului. Acțiunea se va petrece obligatoriu ,,în republica noastră”. Astfel ,,Răpirea din Serai” deoarece reprezintă ,,o infracțiune gravă” devine ,,Răpitoarea din Seral”, iar tânărul Francesco Fontalieri, urmașul unei familii de aristocrați italieni, îndrăgostit de o româncă, pe care vrea să o răpească, devine Jean Dumitrescu și este obligat să facă practică pe ,,un șantier de construcții ce dezvoltă orașul”. Doar așa se explică… PROGRESUL.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta, Luna viitoare
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/