Pitesti

Anunt Platina Rosman Talent Solutions

Rosman Talent Solution - tel. 0723.581.116 - servicii de recrutare si selectie de personal, consiliere in cariera, administrare si salarizare. ​Cu o perspectiva noua asupra strategiilor de recrutare, Rosman reuseste sa atraga parteneri de business din diferite arii: It&tehnologie, inginerie, financiar, logistica, BPO, medical, comercial etc.

Global Recruitment Soluyion

Detalii firma de recrutare

Adresa
Pitesti, Aleea Poienitei, nr. 3
Telefon
0755943110
Web
https://www.globalrecruitmentsolution.ro
Social links
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
329

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma de recrutare

Global Recruitment Soluyion Pitesti

Societate cu experiență în procesul de recrutare și plasare de personal, ajutam antreprenorii români să depașească cu ușurință criza deficitului de personal! Recrutori cu experiență națională și internațională fac posibil procesul de recrutare și plasare într-un timp foarte scurt. Detinem capacitatea de a recruta un numar mare de angajați și a-i alege pe cei mai buni. Vă putem furniza rapid forta de muncă calificată sau necalificată atat din Romania cat si din Asia!

Orar firma de recrutare

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro