Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

House - Supernova

House - Jupiter Shopping City Center

Detalii imbracaminte/incaltaminte

Adresa
Bradu, DN 65 B
Telefon
0772253491
Social links
Categorie
Firme imbracaminte & incaltaminte
Modificat
acum 2 saptamani si 2 zile
Apartine de
Supernova
Vizualizari
1297

Voteaza & Distribuie

Prezentare imbracaminte/incaltaminte

House Pitești


House este un brand al companiei poloneze LPP S.A. care îmbină două linii de diferite de fashion, dedicate femeilor şi bărbaţilor pasionaţi de muzică bună, distracţie spontană şi un stil vestimentar unic. Linia de modă pentru femei îmbină stilurile Casual Fashion, inspirat de principalele tendințe de pe podiumurile internaţionale de modă şi Street Chic, care mixează tendinţele recente din mediul urban cu accente sportive.

În ceea ce priveşte linia de modă masculină, House promovează stilurile Urban Heritage, o combinaţie între street casual, rock și vintage şi Street&Style, al cărui element central este denimul. House este un brand modă urbană. Brandul se adresează persoanelor tinere care se bucură de viaţă. Colecțiile House sunt concepute atât pentru iubitorii de stil urban, cât şi pentru persoanele care preferă moda cu accente vintage.

Orar imbracaminte/incaltaminte

Luni - Duminica: 10:00 - 21:00