Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ispravile lui Pacala

Detalii eveniment

Telefon
0248216647
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul Alexandru Davila
Vizualizari
514

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 21 aprilie 202411:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Isprăvile lui Păcală


Spectacolul “Isprăvile lui Păcală” este o poveste populară românească. Ideea de bază a spectacolului se axează pe înțelepciunea populară a personajului care sancționează anumite vicii omenești. Este un spectacol care atrage micii spectatori nu numai prin ritmul alert ci și prin lumină, muzică și culoare. Vestitul Păcală pornește în lumea largă ca un exponent al dreptății și întâmpină în drumul său o multitudine de peripeții care fac deliciul micilor dar și marilor spectatori.

Popasul său la Popa Clăbuc, preot hapsân și fără scrupule este de bun augur. Prin istețimea sa și jocul de cuvinte, nu doar că îi dejoacă acestuia planurile mârșave dar în final îl și pedepsește. Cum? Rămâne să urmăriți și să aflați voi firul acțiunii, să zâmbiți, să râdeți și să cântați odată cu noi, căci, despre spectacol ar fi multe de spus…

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: spectacole