Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Kallos Cosmetics

Kallos Cosmetics - Pitesti Retail Park

Detalii

Adresa
Bradu, DN 65 B
Telefon
0734200614
Social links
Categorie
Magazine cosmetice & parfumuri
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Supernova
Vizualizari
196

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Kallos Cosmetics Pitești

Calitatea buna a produselor cosmetice este garantata prin folosirea celor mai avansate tehnologii, prin testarea si selectia riguroasa a materiilor prime. In decursul celor paisprezece ani de activitate societatea a reusit sa penetreze piata la nivel national, avand distribuitori in toata tara si retea proprie de magazine. Depozitele proprii din Bucuresti, Tirgu Mures si Bacau aprovizioneaza firmele de distributii, saloanele de coafura si magazinele in cel mai scurt timp. Produsele cosmetice KALLOS sunt bine cunoscute pe piata romaneasca, ele fiind prezente in saloane de coafura, magazine de specialitate cat si in hipermarketuri.

Orar

Luni - Duminica: 9:00 - 21:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro