Pitesti

Pisicutele sanatoase si fericite mananca hrana de la Carpathians Pet Food

Pisicutele sanatoase si fericite mananca hrana de la Carpathians Pet Food

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
151

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Pisicutele sanatoase si fericite mananca hrana de la Carpathians Pet Food

Știm că vrei să îi oferi cea mai bună mâncare pisicuței tale. Atunci când aceasta este pui are nevoie de multă grijă, iubire și atenție. Pe lângă pătuțul cald și confortabil este necesar să îi oferi și mese de calitate care să o ajute să crească sănătoasă și voioasă. Oferă-i acea hrană bogată în proteine de înaltă calitate, zinc, magneziu, fier, calciu și fosfor.

Începe prin a-i oferi hrana umedă, care face o trecere lină de la laptele matern la hrana uscată. Pentru a o obișnui cu hrana uscată pentru pisicute poți să îi adaugi în bolul cu hrană umedă puțină hrană uscată.
Fa trecerea treptat si pisicuta ta se va obisnui mai usor cu mancarea uscata.

La Carpathians Pet Food găsești mâncare pisici junior la un super preț și o calitate înaltă. Aceștia au atât hrană umedă, cât și hrană uscată, ambele bogate în elementele nutritive necesare pisicii tale. Comandă mâncarea gustoasă pentru pisicuța ta de pe carpathianspetfood.ro, de la distribuitorii autorizati sau telefonic la 0790518731.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Pitesti (Vezi pe harta)
  • 0770470210