Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Scufita Rosie

Scufita Rosie

Detalii eveniment

Telefon
0248216647
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Teatrul Alexandru Davila
Vizualizari
551

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 16 iunie 202411:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Scufița Roșie


Scufița Roșie este o fetiță care este trimisă de mama ei cu merinde aflate într-un coșulet la bunica ei care are casa în pădure. Pe drum, se întâlnește cu Lupul, personaj negativ care ademenit de mirosul încântător al bucatelor din coșul fetei, o urmărește până la casa bunicii. Ajuns înaintea Scufiței, lupul o mănâncă pe bunică și se îmbracă cu hainele ei, așezându-se în pat.

Scufița ajunge la căsuța cu pricina și bate la ușă. Lupul își preface vocea și o poftește înăuntru. După o serie de întrebări prin care fata dorește să se convingă că cea din pat este chiar bunica ei, se lasă convinsă, iar Lupul o înghite și pe ea.

Poveștii noastre i se adaugă un happy-end în care un vânător aflat în apropiere, auzind sforăiturile lupului, intră în casa bunicii. El își dă seama imediat de cele petrecute și ia o foarfecă mare și taie burta lupului ca să le scape pe cele 2 nefericite.

Scufița și bunica ei care abia mai respirau în burat animalului, umplu burta Lupului cu pietre. Fericiți, cei trei iau masa împreună și se înfruptă din bucatele aduse de Scufița Roșie.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: teatru