Pitesti

Un catelus sanatos este unul bine hranit

Un catelus sanatos este unul bine hranit

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
82

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Mancare pentru caini junior


Hrana puilor de caine trebuie să fie atent aleasă deoarece aceasta îi susține în procesul lor de creștere. Aceasta trebuie să fie una de calitate, cu niște ingrediente atent alese și să fie și gustoasă. La Carpathians Pet Food găsești hrană uscată și umedă premium pentru cainele tau junior. Hrana are o formulă special creată pentru acesta, cu ingrediente premium și nu conține coloranți sau conservanți.

Hrana umedă este gustoasă, suculentă și cu o textură pe care cainele tau o să o adore, iar hrana uscată conține bucăți de mâncare mici pe care catelusul tau poate să le digere ușor. Comandă mâncare caini junior de pe site-ul celor de la Carpathians Pet Food, iar dacă ai întrebări suplimentare privind hrana îi poți contacta la numărul de telefon 0790518731.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Pitesti (Vezi pe harta)
  • 0770470210