Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Volpone

Volpone

Detalii eveniment

Telefon
0248216647
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul Alexandru Davila
Vizualizari
292

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 mai 202319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Volpone


De ce Volpone? Cine este Volpone? Din cine este constituită lumea lui Volpone? Ce mai înseamnă acest text pentru noi astăzi? Un text scris de Ben Jonson acum 400 de ani, în perioada Renașterii engleze? Înseamnă o societate pervertită formată din bărbați cu caractere josnice. Aceștia, pentru a-și păstra iluzia puterii, în castelul ridicat pe munții de bani câștigați prin mijloace josnice, sunt în stare să-și vândă, atât suflete lor, cât și pe ale altora. Autorul creionează caracterele decăzute ale ființei umane. Imagini caricaturi ale unor oameni ce sunt transformați sufletește și trupește de stăpânul perfid și atât de amăgitor: BANUL.

„Volpone” este un text care devoalează o lume excentrică, plină de exuberanțe și de perversitate rafinată. Este lumea celor care fac averi călcând pe cadavre, oameni fără scrupule. Personajul Volpone este singurul care este lucid. El este personajul luciferic. El știe că există genul ăsta de oameni și are abilitate să jongleze cu slăbiciunea acestora.

Oamenii din această lume rătăcesc în propriile drame existențiale. Se găsesc, de fapt, într-un Purgatoriu. Râsul lor este fals. Sunt prinși într-un continuu coșmar, fără putință de scăpare. Este o lume a infamiei.
Putem face față răului? Facem față ispitei? Avem șanse să scăpăm? Greu de răspuns...

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: teatru

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro