Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ce ar trebui sa contina o hrana umeda pentru pisici?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
786

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ce ar trebui sa contina o hrana umeda pentru pisici?


O hrană umedă de înaltă calitate pentru pisici trebuie să conțină o combinație echilibrată de:
- proteine
- grăsimi
- carbohidrați
- vitamine
- minerale esențiale.

Aveti o pisica si vreti să ii oferiti cea mai buna hrana umeda pentru aceasta?

Iată câteva ingrediente cheie pe care trebuie să le căutați într-o hrană umedă bună pentru pisici:

- Proteine: Pisicile sunt carnivore obligate, ceea ce înseamnă că au nevoie de o dietă bogată în proteine pentru a se menține sănătoase. Căutați alimente umede pentru pisici care au un procent ridicat de proteine din surse animale, cum ar fi pui, carne de vită sau pește.
- Grăsimi: Grăsimea este o sursă importantă de energie pentru pisici și ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii. Căutați alimente umede pentru pisici care conțin cantități moderate de grăsimi din surse animale de înaltă calitate, cum ar fi grăsimea de pui sau uleiul de pește.
- Carbohidrați: Deși pisicile nu au nevoie de carbohidrați în dieta lor, unele alimente umede pentru pisici conțin cantități mici de carbohidrați din surse precum orezul sau legumele. Căutați alimente umede pentru pisici cu cantități limitate de carbohidrați, deoarece pisicile sunt în principal carnivore și nu au nevoie de cantități mari de ingrediente vegetale.
- Vitamine și minerale: Alimentele umede pentru pisici ar trebui să conțină, de asemenea, vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitamina E, vitamina C, taurină și calciu, pentru a susține sănătatea și bunăstarea generală.
- Umiditate: Alimentele umede pentru pisici oferă o sursă bună de hidratare pentru pisici, ceea ce este deosebit de important pentru pisicile care nu beau suficientă apă pe cont propriu. Căutați alimente umede pentru pisici cu un conținut de umiditate de cel puțin 75%.

Este important să alegeți o hrană umedă pentru pisici de înaltă calitate, adecvată vârstei, stării de sănătate și nivelului de activitate a pisicii dumneavoastră. O mancare umeda de calitate, la un pret foarte mic gasiti si la Carpathians Pet Food. Descoperiti pe site: carpathianspetfood.ro mancarea care i se potriveste si achizitionati-o fie online, din magazine sau de la distribuitorii autorizati.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Pitesti (Vezi pe harta)
  • 0770470210