Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Concerte jazz inspirate de Legenda Meșterului Manole

Concerte jazz inspirate de Legenda Meșterului Manole

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1226

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mitul impresionant al jertfei pentru creație devine sursă de inspirație pentru muzica de jazz. Marți, 5 iulie 2022, de la ora 17:00, Muzeul Municipal Curtea de Argeș va găzdui două concerte de jazz care vor sublinia universalitatea legendei Meșterului Manole în spațiul creativ din regiunea balcanică.

Sub tema Ana & Rozafa vor concerta formațiile Stesso Mare Trio și A-C Leonte feat. Alexandru Arcuș, după un programmenit să pună în lumină asemănările și diferențele culturale ale aceluiași mit prezent atât în România cât și în Albania.

Astfel, repertoriul artiștilor se va contura în jurul temei jertfei pentru edificare și creație. Ambele formații for prezenta în primă audiție absolută o lucrare de jazz inspirată de mitul fondării Mănăstirii Argeșului și a Castelului Rozafa din Shkodra, Albania. Intrarea va fi liberă prin solicitarea locurilor la adresa rezervari.ucimr@gmail.com

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro