Pitesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Urmuz

Urmuz

Detalii spectacol

Telefon
0248216647
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 zile si 7 ore
Apartine de
Teatrul Alexandru Davila
Vizualizari
546

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 1 martie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Urmuz


Urmuz prezintă o lume bizară. Intrăm, de la bun început, în mintea lui Mitică și vedem toate angoasele, tot vidul interior, toate întrebările care nu mai au răspuns. O lume așa cum o percepe Mitică, adică fără sens.

O să avem un public care o să râdă, un public care o să simtă emoție alături de actor și m-ar interesa foarte mult ca publicul care vine la acest spectacol să nu vină doar o dată. Pentru că prima dată faci cunoștință cu textul, cu personajele, cu povestea. Mă interesează ca publicul să facă cunoștință cu emoția.

Filtre spectacol

Perioada: Saptamana viitoare, Luna viitoare
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/