Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Voiculescu Valeria - doctor

Voiculescu Valeria - doctor

Detalii doctor

Adresa
Pitesti
Categorie
Doctori
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
53

Voteaza & Distribuie

Prezentare doctor

Voiculescu Valeria - doctor stomatolog din Pitesti


- Medic stomatolog Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, cu peste 9 ani de experienta acumulata in clinici stomatologice din Bucuresti si din tara si peste 400 de pacienti purtatori de aparat dentar tratati cu succes.

- Facultatea de Medicina Dentara, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti, promotia 2009.
Rezidentiat in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala.

- Participarea la diverse cursuri de specializare si perfectionare profesionala pentru o gama variata de aparate dentare de ultima generatie precum Myobrace, Damon, Incognito, Clear Alligner (Invisalign), precum si cursuri de estetica faciala.

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Clinica dentara Dental Prime0770306544

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro