Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cumetrele

Cumetrele

Detalii spectacol

Telefon
0248216647
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Apartine de
Teatrul Alexandru Davila
Vizualizari
103

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 15 iunie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Cumetrele


La o întâlnire așa … ca între fete, cele douăsprezece personaje feminine își trădează adevăratul caracter. Motivul este unul cât se poate de serios: bucuria uneia stârnește invidia celorlalte.

Germaine are norocul unui câștig uriaș. Își face planuri, visează la schimbări majore și la obiecte luxoase, dar dorește să împărtășească bucuria câștigului și cu ,,prietenele” sale. Întâlnirea lor devine un prilej de eliberare a frustrărilor, de discuții aprinse. Pe toată durata ,,petrecerii”, ies la iveală probleme personale, traume, neîmpliniri sufletești și sentimente reprimate.

Spectatorii fac cunoștință cu tipologii diferite, personaje care posedă arta fățărniciei, care consideră că ,,barul e drumul spre infern”, iar promisiunile pe care le fac sunt mai mereu deșarte. Spectacolul este o continuă discuție între femei cu caractere total opuse. Conversația dintre acestea este condimentată cu bancuri fără perdea, cu apropouri și vorbe directe, cu sfaturi de viață și ironii cât cuprinde, astfel încât se face haz de necaz, iar spectatorii au parte de o comedie pe cinste.

Filtre spectacol

Perioada: Luna viitoare
Tip spectacol: Teatru