Pitesti

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Pitesti - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Dacii si Romanii.Ro

Dacii si Romanii.Ro

Detalii spectacol

Telefon
0248216647
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Apartine de
Teatrul Alexandru Davila
Vizualizari
436

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 11 februarie 202419:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Dacii si Romanii.Ro


Un spectacol unic de revistă ”ca la mama ei” se pregătește pe scena teatrului nostru. Invitați de onoare, binecunoscuții și îndrăgiții Anca ȚURCAȘIU și Andrei DUBAN, alături de peste 50 de artiști ai Secției Dramă ”Liviu Ciulei”, Secției pentru copii și tineret ”Așchiuță” și, bineînțeles, întreaga Secție de Revistă ”Constantin Zărnescu”, vor fi gazdele unui spectacol strălucitor, unde umorul, muzica și dansul se vor împleti armonios sub bagheta unui adevărat maestru al genului, Cezar GHIOCA - regizor al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Filtre spectacol

Perioada: Luna curenta
Tip spectacol: Teatru

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/