Pitesti

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Pitesti - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Profesionistul

Profesionistul

Detalii spectacol

Telefon
0248216647
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Apartine de
Teatrul Alexandru Davila
Vizualizari
1526

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 26 noiembrie 202319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Profesionistul


Dusan Kovacevic este autorul celor mai bune scenarii din cinematografia sârbă. A scris unul dintre cele mai hilare filme din toate timpurile – The Marathon Family (Maratonci trce pocasni krug, 1982) și multe altele.

Până de curând profesor universitar, scriitor boem, membru al cercurilor intelectuale din Belgrad și oponent pasionat al regimului lui Milosevic, Teja este astăzi managerul unei mari edituri. Într-o zi, un vizitator ciudat vine neinvitat în biroul lui, purtând o valiză mare. Acel bărbat este Luka, fost agent al Serviciului de Securitate Sârb, acum șofer de taxi.

Teja este președintele uneia dintre companiile statului – un ziar. Este un reprezentant tipic al noului guvern democratic al Serbiei: lucid, educat, inteligent. El trece printr-o perioadă grea în viață, iar situația din compania lui se înrăutățește din ce în ce mai rău. Începutul piesei e o altă încercare reușită a lui Kovacevic de a-și bate joc de public.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Tip spectacol: Teatru